Arts Studier, Vejledning og Studieinformation, søger en engageret studenterstudievejleder til at varetage vejledning og studieinformation ved DPU’s bachelor- og kandidatuddannelser, med tiltrædelse 1. juni 2023 eller snarest derefter. Ansættelsesstedet er Campus Emdrup.
Som vejleder får du bl.a. følgende opgaver:
Vi forventer, at du:
Løn og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund. Stillingen er normeret til gennemsnitligt 8,5 timer pr. uge, hvoraf nogle af timerne fastlægges i træffetider og resten fordeles efter sæsonbaserede peak-perioder og udviklingsopgaver. Derfor er arbejdstiden meget varierende med spidsbelastninger i forbindelse med arrangementer.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. maj og/eller 30. maj 2023.
Arbejdet som studenterstudievejleder
I jobbet får du mulighed for at bruge din DPU-uddannelse i praksis. Du får trænet og udfordret dine evner til at arbejde både kreativt, systematisk og selvstændigt og får erfaring med at strukturere arbejdsprocesser, både for dig selv og sammen med de andre vejledere og samarbejdspartnere.Som vejleder får du bl.a. følgende opgaver:
- Individuel- og kollektiv vejledning af studerende mht. valg af uddannelse, studieplanlægning, regler og vejledninger, studievanskeligheder, merit, valgfag osv. Den individuelle vejledning foregår via mail, telefon, zoom og personligt fremmøde
- Deltagelse i forskellige interne møder, rekrutteringsarrangementer, proces- og informationsarrangementer
- deltage i digitale vejledningsaktiviteter på web og sociale medier, som fx videoer med vejledningsindhold, chat, virtuelle vejledningsmøder mm.
- Afholdelse og videreudvikling af de tilbud og indsatser, Vejledning og Studieinformation har nu, og som skal afholdes fremadrettet.
Din profil
Det er IKKE et krav, at du skal være særligt inde i regler og procedurer - det lærer du alt sammen i en grundig oplæring. Dog er det et krav, at du er studerende og læser på en af DPU’s bachelor- eller kandidatuddannelser.Vi forventer, at du:
- er god til at tale med folk – er empatisk og lyttende
- har mod på at sætte dig ind i regler og procedurer indenfor universitetets rammer
- har mod på og gerne erfaring med at holde oplæg for større forsamlinger
- er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt – både på dansk og engelsk
- er initiativrig og har mod på at dele dine idéer
- er god til at holde overblik – også når der er travlt
- er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret, men bestemt også i et team
- har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation og samarbejde på tværs af administration, fagmiljøer og øvrige samarbejdspartnere
- har lyst til at arbejde i vejlednings- og informationsfeltet til gavn for kommende og nuværende DPU studerende.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Studenterundervisernes Landsforbund. Stillingen er normeret til gennemsnitligt 8,5 timer pr. uge, hvoraf nogle af timerne fastlægges i træffetider og resten fordeles efter sæsonbaserede peak-perioder og udviklingsopgaver. Derfor er arbejdstiden meget varierende med spidsbelastninger i forbindelse med arrangementer.
Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger om stillingen hos vejledningskoordinator, Morten Jacobsen, telefon 26 30 66 94 eller e-mail: moja@au.dk, eller til en af de nuværende studenterstudievejledere i studievejledningens åbningstid.Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. maj og/eller 30. maj 2023.
Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.
Faculty of Arts
Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 240 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.
Læs mere på arts.au.dk
Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.